Politiek & Maatschappij & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

036 Almere Maatschappij – Tegel 46 van De Walk of Fame wordt dit jaar uitgereikt. Deze tegel is gerelateerd met het afgelopen jaar 2019. Tot 1 april kunt u suggesties voor deze tegel aandragen. Uit alle voorstellen selecteert de commissie een aantal onderwerpen waarop vervolgens alle Almeerders kunnen stemmen.

Wint uw suggestie doordat het de meeste stemmen krijgt? Dan bent u de gelukkige en wordt dit onderwerp vereeuwigd op de 46ste tegel van de Walk of Fame.

Welke gebeurtenis van het afgelopen jaar was zeer belangrijk of bent u  trots op? Kent u een persoon die in 2019 belangrijk voor Almere is geweest? Of is er een nieuwe trend of ontwikkeling die een tegel in de Walk of Fame verdient?
Geef uw suggestie voor 1 april 2020 via https://walkoffamealmere.nl/tegel2019  op.

De Walk of Fame Almere is een kunstwerk dat de geschiedenis van Almere vertelt. Het werk bestaat tot nu toe uit 45 tegels, één voor elk jaar dat de stad bestaat. Op elke tegel staat een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar. Tot en met 2043 schenkt de Rabobank elk jaar een nieuwe tegel. 

Meer informatie: https://walkoffamealmere.nl/tegel2019

Advertentie

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.